fbpx

ISU World Team Trophy: Με την παρουσία 6 ομάδων η δράση στο Τόκιο

ISU World Team Trophy: Με την παρουσία 6 ομάδων η δράση στο Τόκιο

Οι κορυφαίες 6 χώρες της σεζόν θα διαγωνιστούν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, στο πλαίσιο του ISU World Team Trophy.

 Η οικοδέσποινα Ιαπωνία κυριάρχησε στην σεζόν και πήρε τρεις τίτλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαϊτάμα τον περασμένο μήνα, που σημαίνει ότι πηγαίνει στη διοργάνωση ως πρώτη στη βαθμολογία με 9.453 βαθμούς. Για την Ιαπωνία θα αγωνιστεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια Καόρι Σακαμότο και οι κάτοχοι του τίτλου στα ζευγάρια Ρίκου Μιούρα και Ριουίτσι Κιχάρα. Ο Σόμα Ούνο αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Σουν Σάτο.

Στην ομάδα βρίσκονται επίσης οι πρωταθλητές στον τελικό των Γκραν Πρι Μάι Μιχάρα και Καζούκι Τομόνο όπως και οι κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στο πρωτάθλημα τεσσάρων ηπείρων, Κάνα Μουραμότο και Νταϊσούκε Τακαχάσι.

Οι ΗΠΑ ακολουθούν από τη δεύτερη θέση με 8.721 βαθμούς και θα έχουν τους παγκόσμιους πρωταθλητές στο χορό στον πάγο Μάντισον Τσοκ και Έβαν Μπέιτς. Με το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι εκεί και η Αλέξα Νιέριμ και ο Μπράντον Φρέιζιερ όπως και ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου Ιλία Μαλίνιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά