fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Επιστροφή στη βόρεια Αμερική τη νέα σεζόν

Παγκόσμιο Κύπελλο: Επιστροφή στη βόρεια Αμερική τη νέα σεζόν

Η νέα σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου θα αρχίσει στο Έστερσουντ της Σουηδίας στις 25 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στη βόρεια Αμερική, για πρώτη φορά από το 2019.

 Από 9 σταθμούς θα αποτελείται η επόμενη σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου με πρώτη στάση στο Έστερσουντ της Σουηδίας με τη δράση να διεξάγεται μέχρι τις τρεις Δεκεμβρίου. Το Χόκφιλτσεν στην Αυστρία και το Λεντσερχάιντε στην Ελβετία θα φιλοξενήσουν τους επόμενους δύο σταθμούς με τους οποίους θα ολοκληρωθεί το 2023.

 Το 2024 θα αρχίσει με δύο διαδοχικούς σταθμούς στη Γερμανία, στο Όμπερχοφ και το Ρουπόλντινγκ ενώ θα ακολουθήσει το Άντοχλτς, που θα διοργανώσει και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του2026. Το Νόβε Μέστο στην Τσεχία θα δει τη δράση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από τις 7 έως τις 18 Φεβρουαρίου με το Χολεμνόλεν στο Όσλο της Νορβηγίας να αποτελεί τον τελευταίο ευρωπαϊκό σταθμό προτού η αυλαία πέσει στη βόρεια Αμερική με το Σόλτζερ Χόλοου στη Γιούτα των ΗΠΑ και το φινάλε στο Κάνμορ του Καναδά από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά