fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής ο Χασεγκάβα, οι τίτλοι σε Χένρικσεν και Γκιουζέλι

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής ο Χασεγκάβα, οι τίτλοι σε Χένρικσεν και Γκιουζέλι

Ο Τάιγκα Χασεγκάβα πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ στο αγώνισμα του slopestyle στην Σιλβαπλάνα της Ελβετίας.

 Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ο 17χρονος Ιάπωνας αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για το αγώνισμα δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες του καθώς στις αρχές του μήνα είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Big Air για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μπακουριάνι της Γεωργίας.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα πήρε ο Λίαμ Μπρίρλι από τον Καναδά που πήρε δεύτερο μετάλλιο καριέρας και πάλι στο ίδιο μέρος. Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Σβεν Τόργκρεν από την Σουηδία, το τρίτο του μετάλλιο στην σεζόν.

Ο 20χρονος Ντάστι Χένρικσεν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πήρε τον τίτλο στο αγώνισμα με την 7η θέση στην ημέρα, ο πρώτος του τίτλος, ενώ ο Αυστραλός Βαλεντίνο Γκιουζέλι έγραψε ιστορία όντας ο πρώτος από τη χώρα του που παίρνει τη μεγάλη κρυστάλλινη σφαίρα. Νωρίτερα στην σεζόν έγινε επίσης ο πρώτος στην ιστορία που καταφέρνει να βρεθεί στο βάθρο σε slopestyle, halfpipe και Big Air στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά