ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Telemark: Οι καλύτερες στιγμές από τους τελικούς της σεζόν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Telemark: Οι καλύτερες στιγμές από τους τελικούς της σεζόν (vid)

Οι τελικοί της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου Telemark πέρασαν στην ιστορία με τη δράση να διεξάγεται στο Όμπεργιοχ της Γερμανίας.

 Τελευταία φορά που αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ήταν το 2020 μέσα στην κρίση της πανδημίας οπότε δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να επιστρέψει η δράση με τους τίτλους να αναζητούν κατόχους.

Οι συνθήκες ήταν τέλειες για αγώνα με τη Μαρτίνα Βις από την Ελβετία να διεκδικεί τον τίτλο στο κλασικό και να παίρνει τη νίκη μπροστά από την συμπατριώτισσά της, την Αμελί Βενγκέρ-Ρεϊμόντ ενώ η Νορβηγίδα Κάγια Μπιέρνσταντ Κόκοφ πήρε την 3η θέση.

Στους άνδρες αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του Μπάστιεν Ντάγιερ με τον Ελβετό να διεκδικεί τον τίτλο από τον Ελί Ναμπό με τον Γάλλο να τερματίζει μόλις στην 5η θέση σε έναν αγώνα που ανέδειξε νικητή τον Νορβηγό Τριμ Νίγκααρντ Λέκεν με δεύτερο τον Ντάγιερ που έκανε αρκετά για να πάρει τον τίτλο.

Τελευταία άρθρα Χειμερινά

Video Χειμερινά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.