fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόμεγκερ και Ούλμπινγκ ολοκλήρωσαν στην κορυφή (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόμεγκερ και Ούλμπινγκ ολοκλήρωσαν στην κορυφή (vids)

Τέσσερις φορές σε 24 ώρες άκουσε τον εθνικό ύμνο της χώρας του ο Αυστριακός Φάμπιαν Όμπμαν σε βάθρο του παγκοσμίου κυπέλλου σνόουμπορντ.

 Στο Μπεχτεσγκάντεν της Γερμανίας ο 26χρονος που πήρε μία ημέρα πριν την πρώτη νίκη της καριέρας του και τον τίτλο στο παράλληλο σλάλομ κατάφερε να πάρει και τον τίτλο στη γενική καθώς πανηγύρισε την επιτυχία στο μεικτό ομαδικό με την Σαμπίν Σέφμαν. Ο Όμπμαν είχε την ίδια επίδοση με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου με τον Ιταλό Μαουρίτσιο Μπορμολίνι και η νίκη θα κρινόταν στις γυναίκες με την Σέφμαν να νικά την Ελίζα Καφόντ με διαφορά 14 εκατοστών του δευτερολέπτου.

https://www.youtube.com/watch?v=490wO4CVdxY&ab_channel=FISSnowboarding

 Η Ιταλία είχε διπλή παρουσία στο βάθρο καθώς η άλλη της ομάδα με τον Έντουιν Κοράτι και τη Λουτσία Νταλμάσο πήραν την 3η θέση νικώντας στο μικρό τελικό την ομάδα των ΗΠΑ με τον Κόντι Γουίντερς και την Άιρις Φλουμ.

https://www.youtube.com/watch?v=MjdLJM0p5G0&ab_channel=FISSnowboarding

Ο τίτλος στο αγώνισμα πήγε στη Ντανιέλα Ούλμπινγκ και τον Αντρέας Πρόμεγκερ παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αποσυρθούν εξαιτίας του τραυματισμού της Αυστριακής στον καρπό, με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος και στα ατομικά αγωνίσματα. Λαντίνα Τζένι και Τζιαν Καζανόβα από την Ελβετία έπρεπε να νικήσουν τον Κοράτι και τη Νταλμάσο για να έχουν ελπίδα να καλύψουν τη διαφορά των 44 βαθμών, η ήττα τους όμως ήταν εκείνη που έκρινε τα πάντα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά