fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Στην κορυφή του slopestyle Γκρεμό και Ρούουντ (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Στην κορυφή του slopestyle Γκρεμό και Ρούουντ (vids)

Κάτω από ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες η Ελβετίδα Ματίλντ Γκρεμό και ο Νορβηγός Μπιρκ Ρούουντ νίκησαν στο slopestyle στο Τιν της Γαλλίας για το παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski.

Με τους τελικούς της περασμένης σεζόν στην ίδια περιοχή να ματαιώνονται εξαιτίας των ισχυρών ανέμων αυτή τη φορά ο καιρός ήταν πολύ πιο ευνοϊκός για την προτελευταία στάση της αγωνιστικής περιόδου.

 Η Νορβηγίδα Γιοχάνε Κίλι ερχόταν από τη νίκη στους τρεις προηγούμενους αγώνες ωστόσο η 25χρονη είδε το σερί της να σταματά από την κάτοχο του τίτλου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η σκιέρ από την Ελβετία πήρε την πρώτη της νίκη σε παγκόσμιο κύπελλο μετά από σχεδόν 4 χρόνια. Η Κίλι με τη δεύτερη θέση έφτασε τα 4 βάθρα και πήρε τον τίτλο με έναν αγώνα να απομένει.

YouTube video

Η μάχη αναμενόταν μεγάλη στους άνδρες με τον Μπιρκ Ρούουντ και τον Άντρι Ραγκέτλι να είχαν διαφορά μόλις 20 βαθμών με τον Νορβηγό, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα να φτάνει ξανά στην επιτυχία και με το έκτο του βάθρο στην σεζόν ο 22χρονος πήρε τον τίτλο στη γενική για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Σουηδός Γιάσπερ Τιάντερ ήταν δεύτερος με τον Ραγκέτλι να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά