ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Δεύτερη νίκη για Σκίσταντ και Κλέμπο (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Δεύτερη νίκη για Σκίσταντ και Κλέμπο (vids)

Μετά το Ντράμεν, η Κριστίνε Στάβαας Σκίσταντ νίκησε και στο σπριντ του Φαλούν, στην Σουηδία, για το παγκόσμιο κύπελλο σκι αντοχής.

 Η 24χρονη έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παίρνοντας δεύτερη νίκη σε διάστημα 5 ημερών επικρατώντας στον τελικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γιόνα Σούντλινγκ που αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της χώρας της και είχε την ταχύτερη επίδοση στα προκριματικά. Τρίτη, επίσης μπροστά στους συμπατριώτες της, τερμάτισε η Μάγια Ντάλκβιστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου, η Τίριλ Ούντνες Βενγκ δεν μπόρεσε να φτάσει στα ημιτελικά.

 Στον αγώνα των ανδρών, ο Νορβηγός Γιοχάνες Χέσφλοτ Κλέμπο, πήρε επίσης δεύτερη νίκη σε διάστημα 5 ημερών με τον 26χρονο, πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου, να αφήνει στη 2η θέση τον συμπατριώτη του Έρικ Βάλνες και στην 3η τον Ιταλό Φεντερίκο Πελεγκρίνι.

Τελευταία άρθρα Χειμερινά

Video Χειμερινά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.