fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού: Νίκη ο Τσενχόιζερν, τίτλο ο Μπρότεν, στην 20η θέση ο Γκιννής (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού: Νίκη ο Τσενχόιζερν, τίτλο ο Μπρότεν, στην 20η θέση ο Γκιννής (vid)

Ο Ελβετός Ραμόν Τσενχόιζερν πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα τεχνικής κατάβασης για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι με τον Αλέξανδρο Γκιννή να καταλαμβάνει την 20η θέση. Τον τίτλο πήρε ο Νορβηγός Λούκας Μπρότεν.

Η θερμοκρασία πάνω από το μηδέν δημιούργησε μία δύσκολη επιφάνεια και με τον τίτλο στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης να κρίνεται στον τελευταίο αγώνα της σεζόν ο Λούκας Μπρότεν έκανε αρκετά για να εξασφαλίσει την κρυστάλλινη σφαίρα με τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Χένρικ Κριστόφερσεν.

Ο Τσενχόιζερν ήταν αυτός που έκλεισε τη χρονιά με νίκη παίρνοντας και την 3η θέση στην τελική βαθμολογία του αγωνίσματος. Σε μία συναρπαστική σεζόν για τα ελληνικά χρώματα ο Αλέξανδρος Γκιννής, δεύτερος στον αγώνα του Σαμονί και δεύτερος στο Κουρσεβέλ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήταν 17ος μετά το πρώτο σκέλος και ολοκλήρωσε με το 20ο συνολικό χρόνο.

 Με απολογισμό 91 βαθμών ο Έλληνας σκιέρ κατέλαβε την 23η θέση στην συνολική βαθμολογία του αγωνίσματος, στο μοναδικό που παίρνει μέρος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά