fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πήρε τη μεγάλη κρυστάλλινη σφαίρα η Σιμόν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πήρε τη μεγάλη κρυστάλλινη σφαίρα η Σιμόν (vid)

Η Τζούλια Σιμόν έκανε αρκετά για να πάρει για πρώτη φορά τον τίτλο στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου.

 Η Γαλλίδα ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και «κλείδωσε» την επιτυχία στον αγώνα σπριντ του Χολμενκόλεν, στη Νορβηγία, στο αγώνισμα του σπριντ που διεξήχθη με καθυστέρηση 24 ωρών εξαιτίας της ομίχλης που επικρατούσε λίγο έξω από το Όσλο.

 Ο αγώνας είδε νικήτρια τη Ντενίζ Χέρμαν με τη Γερμανίδα λίγες ημέρες πριν να έχει ανακοινώσει ότι αυτή η σεζόν θα είναι και η τελευταία της. Μπαίνοντας στον αγώνα με διαφορά 14 βαθμών από τη Ντοροτέα Βίρερ στη βαθμολογία του αγωνίσματος η Χέρμαν πήρε τη νίκη ούσα αλάνθαστη στα 2 περάσματα από το πεδίο βολής, με διαφορά 3,5 δευτερολέπτων από την Σουηδή Χάνα Έμπεργκ και 33,1 δευτερολέπτων από την επίσης  Σουηδή Άνα Μάγκνουσον κερδίζοντας για 2η και τελευταία φορά στην καριέρα της τον τίτλο στο αγώνισμα, έχοντας πάρει τη νίκη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του περασμένου μήνα.

Η 5η θέση αποδείχθηκε αρκετή για τη Γαλλίδα Τζούλια Σιμόν να πάρει τη μεγάλη κρυστάλλινη σφαίρα καθώς η πλησιέστερη αντίπαλός της, η Ντοροτέα Βίρερ, επίσης με μία άστοχη βολή, κατέλαβε την 23η θέση.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά