fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Επιστροφή στη δράση και τις νίκες ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, 102ος  ο Αγγέλης (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Επιστροφή στη δράση και τις νίκες ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, 102ος  ο Αγγέλης (vid)

Απών την περασμένη εβδομάδα λόγω COVID-19 ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο επέστρεψε με νίκη στον αγώνα σπριντ για το παγκόσμιο κύπελλο διάθλου, στον τελευταίο σταθμό της σεζόν, στο Χολμενκόλεν του Όσλο.

 Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο στο αγώνισμα ο Νορβηγός μπροστά στο κοινό της χώρας του βρίσκοντας τους εννέα από τους δέκα στόχους πήρε τη νίκη, την 14η στην σεζόν σε ατομικό αγώνισμα διανύοντας την απόσταση των 10 χιλιομέτρων σε 25 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα στηριζόμενος ξανά στην εξαιρετική του ταχύτητα στο σκέλος της χιονοδρομίας.

Αυτή ήταν η 17η νίκη του στην σεζόν αν συνυπολογιστούν κι εκείνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όμπερχοφ ενώ δεύτερος με διαφορά 23,9 δευτερολέπτων αν και ήταν αλάνθαστος στα 2 περάσματά του από το πεδίο βολής, ήταν ο Σουηδός Μάρτιν Πονσιλουόμα. Με 10 εύστοχες βολές επίσης ο Γερμανός Μπένεντικτ Ντολ ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση 28,9 δευτερολέπτων από το νικητή.

 Από ελληνικής πλευράς παρών ήταν ο Απόστολος Αγγέλης που με 2 άστοχες βολής, μία από τη θέση πρηνηδόν και μία από την όρθια θέση, κατέλαβε την 102η θέση σε απόσταση λίγο πάνω από τα 5 λεπτά από την κορυφή.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά