fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αποσύρεται από τη δράση και η Αναϊς Σεβαλιέ-Μπουσέ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αποσύρεται από τη δράση και η Αναϊς Σεβαλιέ-Μπουσέ

«Βροχή» οι ανακοινώσεις αποχωρήσεων από τη δράση στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου καθώς αποσύρεται και η Γαλλίδα Αναϊς Σεβαλιέ-Μπουσέ.

Η δράση αυτής της εβδομάδας στο Όσλο και την περιοχή του Χολμενκόλεν με την οποία ολοκληρώνεται η σεζόν θα είναι και η τελευταία παρουσία της Αναϊς Σεβαλιέ-Μπουσέ η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της. Η Γαλλίδα πήρε συνολικά 10 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

 «Είμαι πολύ χαρούμενη που έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να πετύχει και να διατηρήσω τις αξίες μου κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είμαι πολύ υπερήφανη που συνέχισα να παλεύω σε δύσκολες στιγμές, υπερήφανη που τόλμησα, για τις επιλογές μου που τις ακολούθησα. Μία νέα ζωή με περιμένει και ανυπομονώ για την συνέχεια. Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο Instagram.

 Με εξαίρεση το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στο Έστερσουντ όπου ήταν ήδη έγκυος, η Σεβαλιέ-Μπουσέ πήρε μετάλλιο σε κάθε μεγάλη διοργάνωση από το 2016 έως και φέτος, περιλαμβανομένου του αργυρού στο ατομικό αγώνισμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά