fbpx

Παγκόσμιο Short Track: Δύο χρυσά μετάλλια για τον Παρκ Τζι Γουόν (vids)

Παγκόσμιο Short Track: Δύο χρυσά μετάλλια για τον Παρκ Τζι Γουόν (vids)

Ο Παρκ Τζι Γουόν πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο την τελευταία ημέρα δράσης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πατινάζ ταχύτητας σε σύντομη πίστα στην Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Μπροστά στο κοινό της χώρας του, μετά τη νίκη στα 1.500 μέτρα, συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών παίρνοντας τον τίτλο και στην απόσταση των χιλίων μέτρων. Μένοντας στις μεσαίες θέσεις για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, πέρασε μπροστά με τρεις γύρους να απομένουν και έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Βέλγος Στάιν Ντέσμετ ήταν εκείνος που τερμάτισε δεύτερος με την πρώτη τριάδα του βάθρου να ολοκληρώνεται από τον Καναδό Στίβεν Ντιμπουά.

Σε άλλο αγώνισμα, η Κίνα πήρε τον τίτλο στην σκυταλοδρομία 5.000 μέτρων, στο τελευταίο χρονικά αγώνισμα στο πρόγραμμα των ανδρών. Η κινεζική τετράδα που περιλάμβανε τον πρώην Νοτιοκορεάτη Λιν Σιαοτζούν, πήρε τον τίτλο μπροστά από την Ιταλία ενώ η οικοδέσποινα Νότια Κορέα πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, η κυριαρχία της Ολλανδίας στο παγκόσμιο κύπελλο συνεχίστηκε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την χώρα της τουλίπας να παίρνει τη νίκη στον πρώτο αγώνα μεικτού ομαδικού. Σουζάν Σούλτινγκ και Ζάντρα Βέλζεμπερ, που πήραν ατομικούς τίτλους, ένωσαν δυνάμεις με τους Τόιν Μπόερ και Γιανς Φαν’τ Βάουτ αφήνοντας στη 2η θέση την Κίνα και στην 3η την Ιταλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά