fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 11 σερί νίκες έφτασε η Γκασέ Μολαρέ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 11 σερί νίκες έφτασε η Γκασέ Μολαρέ

Με τη νίκη της στο Βαλ Μαρτέλο της Ιταλίας η Γαλλίδα Αξέλ Γκασέ Μολαρέ έφτασε τις 11 διαδοχικές στο παγκόσμιο κύπελλο ορειβατικού σκι.

 Η Γκασέ Μολαρέ αναδείχθηκε κορυφαία στον ατομικό αγώνα με επίδοση μίας ώρας 39 λεπτών και 13 δευτερολέπτων ενώ η συμπατριώτισσά της, η Εμιλί Χαρόπ, ήταν εκείνη που ακολούθησε με διαφορά 30 δευτερολέπτων ενώ η ντόπια Τζούλια Μουράντα ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση τριών λεπτών και 12 δευτερολέπτων από τη νικήτρια.

 Οι Ιταλοί έκαναν το 1-2 στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών με τον Ματέο Εϊντάλιν να παίρνει τη νίκη σε μία ώρα 31 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, μόλις 5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Ρόμπερτ Αντονιόλι. Την 3η θέση πήρε ο Γάλλος Ζαβιέ Γκασέ, που δεν μπόρεσε να επικρατήσει όπως η σύζυγός του.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα η Γκασέ Μολαρέ έφτασε το μέγιστο των 500 βαθμών ενώ η Μουράντα ακολουθεί με 408 και η Ιταλίδα Άλμπα Ντε Σιλβέστρο είναι 3η με 373. Στους άνδρες ο Αντονιόλι είναι ο νέος πρωτοπόρος με 385 βαθμούς ενώ ο Εϊντάλιν ακολουθεί με 374 και ο Γάλλος Τιμπό Ανσελμέ έχει 358.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά